Älskade skruttunge!

Tyckte att det var dags att uppdatera lite här igen, är väl inne i någon tvådagarsperiod eller något där det ska uppdateras.

Första bilden värmde verkligen ett mamma hjärta och satte ett stort leende på mina läppar när jag fick den skickad till mig på förmiddagen. Lillkillen har hittat sin första favorittröja!
Självklart blev det byggare Bob, vem annars ;) Stora idolen här hemma tror jag minnsan, förutom pappa då. Det är den allra allra strösta idolen och den platsen kan ingen annan fylla ut.

Nästa bild hade utvecklats lite när jag kom hem från jobbet. Fick veta av Algot att jag skulle komma med honom till badrummet för att han skulle visa något.

Han hade fullt upp med nalle. Nalle skulle sitta på potta, ha blöja, borsta tänderna, bada, kräkas i toaletten, tvättas i rumpan med våtservetter. Sen tvättade Algot även samtidigt, hade stoppat in massa tvätt i maskinen så det var en eftermiddag med mycket att göra. Att göra saker med nalle följde med till matbordet då han satte nalle på sin plats för att äta, dock fick inte nalle äta, han skulle vila vilket innebar att han fick sitta i soffan och titta på tv när vi åt.

Under kvällen har Algot fortsatt sitt skötande av gosedjuren. Istället för att själv sova har han tagit både kanin och nalle på pottan och sedan i omgångar lagt dem för att sova i läragåvagnen och kommit ut på promenad med dem. Kan inte annat än att le och bara älska honom :)

Nu verkar dock dagens äventyr vara till ända och drömmarnas värld har öppnat sig för Algot, somnade för en stund sen och nu hoppas vi på lite lagom sovmorgon imorgon, ska vi säga till 06.30?

Lite nytt

Nu har vi åter varit dålig på att uppdatera igen... Var ett tag sen vi kom hem från semestern som var förrra inlägget :). Det som har hänt sedan dess är mest pyssel hemma och jobb som vanligt då. Algot är just nu som så  många andra förkyld, men ändå pigg och vill gärna vara ute för att busa och springa.

Ikväll när vi hade ätit lite middag vill Algot titta i kokböckerna vi har, då trillar det ut ett kuvert och döm om vår förvåning när det visar sig vara ett julkort med en femhundring kvar i! Snacka om säkert sätt att spara när man glömmer det ;)

Mycket av pengarna gick till lite nytt åt Algot inför sommaren då vi var in på loppis på Möbeln i Tierp. Kikade även förbi biblo där för att låna lite böcker att läsa för Algot. Han börjar tycka det är ganksa mysigt och spännande att titta/lyssna på böcker i lagoma doser till det börjar krypa i honom igen.



Som ni ser på bilden är vi nu redo för lite varmare väder, hoppas även på att det kan bli en och annan tur med kanot i sommar därav flytvästen :) Har ju tidigaare haft en som nu är urvuxen så detta blev en verkligg jackpot!

Ha det bra var ni än befinner er, här går vi och drömmer om varmare vår och pysslar på som vanligt under tiden :)

Hur vädret är?

Nu var dagen utomhus till ända. Efter en god middag väntar vi nu på att Algot ska somna och bastun bli varm. Bastun är säkerrt varm sen ett tag, men lillkillen ha nog fått i sig för mycket frisk luft och vill inte alls sova...

Om vi hara bra väder?... Nja, det beror på när ni frågat.. Just nu regnar och blåser det som bara den men tidigare idag såg det ut såhär.




Algot har nujutit av att åka pulka under förmiddagen, lunch i ett vindskydd, lite vila i stugan och sedan röja runt i snön innan middagen. Han trivs och mår gott helt enkelt liksom sina föräldrar :)

Nu hoppas vi på en fortsatt skön vecka!


Lite äventyr

Efter noggranna förberedelser...
Prova störtkruka och reflexkon, check!

Testköra solglasögonen, check!

Spana in proffsen, check!

...kunde vi bege oss iväg...

En trevlig bilresa som gick

rakt in i ett snöväder.

Kunde vi äntligen busa runt i snön!!! Nu väntar en underbar bus-vecka.

Ha det så gott i övriga landet!

RSS 2.0