En trevlig dag

Idag var det ingen vanlig dag, morsan fyllde år och detta skulle så klart firas med mys i massor! Vi började dagen med mysfrukost framför tvn, efter detta gjorde vi oss iordning och åkte iväg till Lövsta.

Där strosade vi på en stund innan det var dags för lunch, vilken vi mumsade i oss på värdshuset, att det kan vara så gott med gammal mat. De hade en 1700-tals meny idag som innebar kokt kalv i dillsås med färskpotatis.



Efter detta mumsande strosade vi lite till och kikade in på olika ställen. Sen dags för ännu mer mumsigt, födelsedagstårta! Glömde så klart bort att föreviga den, men god var den allt. Dagen flyter vidare till nya äventyr. Långväga gästerna morfar och Susanne ville till havet och så klart vill vi följa med. Så middag serverades i Ängskär. Där var det inte riktigt samma klass som i Leufsta....

... men Algot gillade sin mat. Det var en resturang helt i hans smak korv med mos innebar två korvar och bara en kula mos, kan det bli bättre?

Efter maten var det dags att motionera bort lite av dagens födointag med en runda minigolf.

Algot funderar kanske på proffskarriär? Han studerade iaf dagens stjärna farfar som vann över oss andra.

Efter denna trevliga dag är vi nu åter hemma, Algot sover och det samma funderar jag nu på. Tackar för alla trevliga gratualationer under dagen! /Annelie

Ännu ett inlägg

Gårdagen spenderades på Furuvik där vi hade det supermysigt, tittade på apor och andra djur.



Algot uppdaterar:
Idag vet vi inte vad vi ska hitta på ännu, kanske blir att åka iväg någon sväng för att handla lite men annars verkar det vara slö och slapp som är på besök här. Medan pappa och Sofie sov hann jag och mamma göra massor i morse, leka på mitt rum, gräva i sandlådan, gunga, plocka blommor, diska och plocka fram förmiddagsfika :)


RSS 2.0