Algot hälsar på Åsa


Musik och dansuppträdande när det är som bäst.


Härliga vår!

Härliga vår! Nu är den verkligen kommen :) Hela förmiddagen har vi varit ute och fixat i trädgården, räfsat gräsmattan och grävt fram en rabatt. Algot har också varit duktig och hjälpt till.

Ladda med lite mellis i solen efter en stund ute. Som synes i bakgrunden var det inte bara Algot som fikade, mamma o pappa fick sitt kaffe och en bulle de med :)


Gräva rabatt så att vi kan odla massor med goda grönsaker. Här är det planerat att stå lite ärtor som får klättra på en spalje som inköptes igår när vi var till Uppsala för att handla på Bauhaus när vi ändå hade vägarna ditåt eftersom faster Ingela fyllde år.

Snart är det dags att bege oss ut igen, är inne på paus och har ätit lite. Men denna gång är det planerat en prommenad så sjuklingen får sova en stund. Märks inte så värst på honom men Alogt har sedan gårdagen haft feber, hoppas nu att panodilen gör lite verkan så han får sova gott i vagnen i eftermiddag :)

Ha en fortsatt underbar dag i solen!


Vad ska vi hitta på

Under veckan har vi gjort en fin investering, nu är vi redo att ge oss ut på äventyr utanför vägar hela familjen :)



Nu var det helg igen och det bådar gott för uppdateringar här på bloggen. Helgen börjar med att vi idag ska till Uppsala en sväng. Morgondagen får vi se vad den har att bjuda på, men kanske ett besök för att spana in de 8 valparna som nu bor hos farmor :)

Vi skulle även komplettera önskelistan med lite information; Algot anv nu storlek 86-92 på kläder oftast har de då lite växtmån särskillt om det är 92.
De filmer vi redan har är: Ronja rövardotter, du är inte klok Madicken, Emil i Lönneberga, Alla vi barn i bullerbyn, Nya hyss av Emil i Lönneberga, På rymmen med Pippi, Madicken på Junibacken, Pippi Långstrump på de sju haven, Emil och griseknoen.

Önskelista

På begäran så har Algot skrivit ihop en liten önskelista inför sin ett-årsdag.

1. Sovsäck så jag kan följa med mamma och pappa på tältturer i sommar.
2. Sandlåda med lock som jag kan öva byggnadsarbete i.
3. Ett kök så jag kan visa mamma och pappa hur man lagar riktigt god mat.
4. Silvriga barnkammarboken så jag kan sjunga och lära mig roliga ramsor.
5. Uteleksaker så jag har nåt att göra när mamma och pappa ska pyssla i trädgården.
6. Astrid lindgrens filmer, jag har några men mamma och pappa avbröt prenumerationen så jag behöver några till.
7. Kläder behöver jag alltid även om det är tråkigt med mjuka paket.
8. Leksaker och böcker överlag är alltid kul.

RSS 2.0