Lite text

Tänkte att det kan vara dags att uppdatera lite igen... Har inte tagit så många kort men kan väl bjuda på något gammalt bara för att få det lite roligare :)

Just nu håller vi som bäst på att förbereda oss lite för en resa till fjällvärlden om några veckor, ska blir riktigt mysigt och skönt! Måste få selen till pulkan att fungera har vi tänkt, har varit ut några turer på skidor här hemma men då har den tryckt för högt upp men nu verkar vi ha lösningen med hjälp av Kristians mamma.

Annars händer det inte så mycket, förmiddagen försvann i en hast då vi tvättade, städade och löste melodikrysset så nu är det gjort, skönt att slappa och bara ha helg då :)

Algot han fortsätter att lära sig saker i en rasande fart. Senast idag när vi var lite ouppmärksamma hörde jag hur någon öppnade dörren, då har han klivit i sin pappas skor och ska gå ut tyckte han Gounge! Intresserar sig för pottan gör han också just nu, inte för att han klarar att gå ännu, men han vill gärna sitta där särskillt om någon annan ska gå på toaletten. Våran lilla mysbus!

Ha en fortsatt bra helg!


Tweet

Nuförtiden så är ju Twitter populärt så självklart har vi det också. För er som vill se mer bilder och veta vad vi gör så rekommenderas https://twitter.com/#!/algotfar

Myspys

Japp, myspys är vad vi haft i helgen :)
Gårdagen spenderades mestadels i Uppsala för att handla så nu har vi mat för en månad igen. Skönt att slippa handla så ofta.

Idag tog Algot och Amanda varsitt vrålåk..... spände för mamma Annelie samt hunden Freja och begav sig ut i skogen. Där bjöds det strålande solsken, korvgrillning och varm choklad.


Nu slappar vi framför tvn en stund sen vi ätit rotmos och fläsklägg, mumsigt värre!

Seeeegt

Sämst på att uppdatera.. är vi kanske inte men vi är bland de sämsta tror jag. Måste nog skylla det på att vi har det så fullt upp för det mesta. Förra helgen spenderades i Östersund, mycket snö och kyal! Vi bara njöt och umgicks med folk i flera dagar. Denna helg har vi inte gjort många knop, Algot var magsjuk i veckan som gått och i fredags kväll var det Krisitans tur för att slutligen igår morse vara min tur. Men nu är vi alla bättre och det är full fart mot en ny vecka som gäller. Bjuder på någon bild från Östersundsbesöket.


RSS 2.0