Nu var det dags för en liten film uppdatering igen.

Vet inte vad Algot har tänkt sig att intressera sig för när han blir större, men för tillfället visar han gärna upp sin musikalitet :)


Höstmys

Nu är det verklgien höst, och har varit så ett tag. Vi har passat på att fylla förråden med diverse gott. I skrivande stund hänger äppleskivor i taket i köket för att torka, underbara Kristian som har fixat med det idag när Algot var på dagis. Där han verkar trisvas bra, alltid glad och pigg. Så även hemma, verkligen full av bus och tokiga upptåg. Myspysungen!
Annars händer det inte så mycket i vårt lugna liv, det lunkar på med många timmar ute och några inne. I helgen hoppas vi på att göra lite fynd i Uppsala där vi har sniffat fram en barnloppis. Nej det innebär inte att köpa ett barn utan att köpa saker till Algot (som då alltså är ett barn).


Länge sen

Nu var det väldigt länge sen vi uppdaterade något här, det är inte så att det inte händer saker. Det gör det visst det men det finns liksom inte ork/tid att sitta här och uppdatera hit och dit med bilder och text. Å som de flesta vet så är det inte bara text som efterfrågas utan det är bilder vilket tar ytterligare tid att lägga ut. Men tänkte att jag nu kan ge er ett kort på vår busunge som alltid är ute på nya hyss.


RSS 2.0