Lite nytt

Nu har vi åter varit dålig på att uppdatera igen... Var ett tag sen vi kom hem från semestern som var förrra inlägget :). Det som har hänt sedan dess är mest pyssel hemma och jobb som vanligt då. Algot är just nu som så  många andra förkyld, men ändå pigg och vill gärna vara ute för att busa och springa.

Ikväll när vi hade ätit lite middag vill Algot titta i kokböckerna vi har, då trillar det ut ett kuvert och döm om vår förvåning när det visar sig vara ett julkort med en femhundring kvar i! Snacka om säkert sätt att spara när man glömmer det ;)

Mycket av pengarna gick till lite nytt åt Algot inför sommaren då vi var in på loppis på Möbeln i Tierp. Kikade även förbi biblo där för att låna lite böcker att läsa för Algot. Han börjar tycka det är ganksa mysigt och spännande att titta/lyssna på böcker i lagoma doser till det börjar krypa i honom igen.



Som ni ser på bilden är vi nu redo för lite varmare väder, hoppas även på att det kan bli en och annan tur med kanot i sommar därav flytvästen :) Har ju tidigaare haft en som nu är urvuxen så detta blev en verkligg jackpot!

Ha det bra var ni än befinner er, här går vi och drömmer om varmare vår och pysslar på som vanligt under tiden :)

Kommentarer
Postat av: Sophie-En liten familj på 3♥

Åh vilken vinst av Algot :)



Vi sakner er med! Hoppas vi ses inom en snar framtid :) !

Ja, faktiskt. Dock så blåser de mkt så de är kallt. Men inte jätte mkt snö kvar och ingen is!!! lite ovanligt och trist.. mysigaste grejen är ju Badhusparken.. :)

2012-03-28 @ 20:00:28
URL: http://ljuvt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0