En liten uppdatering

Jodå det har hänt en del i våra liv sen i våras... Algot utvecklas ständigt, men har även fått konurens av plutten och dutten i deras blogg nu... För er som inte vet är de det senaste tillskottet till lilla familjen, tvillingarna som bor i mammas mage fram till ungefär slutet av december.
I sommar har vi bara tagit det lugnt, varit hemma med pappa mest hela tiden. Mamma var också hemma tre veckor på slutet. Första av dessa tre var vi i Varberg och bara njöt av att vara, åkte lite båt, badade lite, hälsade på hästar, hälsade på kompisar och busade. Sedan var det dags att åka hem och få besök av mormor och moster vilket Algot uppskattade mycket, det var fullt ös för hans del hela tiden, precis som han gillar det.
Sista veckan var förra veckan det och då var det dags för Algot att börja en ny förskola! Det går väldigt bra på nya stället, de är ute i massor och Algot rusar på och är samma glada, busiga och väldigt trygga lille kille som alltid, imponerar på alla med sitt lugn av att vara på ett nytt ställe...
Tänkte vi kunde bjussa på lite bilder från helgen som spenderades i Jämtland bara för att komma bort ett tag och bara vara.
  

Spänd väntan på om vi ska få någon fisk... Och visst fick Algot en abborre :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0